Защо не забогатяваме? И как да променим това...

Пътят към богатството е дълъг, но за сметка на това е труден. Ако си мислите, че всеки може да забогатее, то до голяма степен сте напълно прав, но може и да сте в голяма грешка.

Пътят към заветната мечта е „задънена улица“ за мързеливите, недисциплинираните, безидейни, свръхсамоуверените и безхаберни личности, които очакват нещата да се случат от само себе си, а богатството да им „падне от небето“. За всички останали обаче, шансовете са сравнително добри.

Богатството е относително понятие. За някой да си богат, означава да има нетно благосъстояние в размер на сто хиляди лева, за други – един милион лева. За трети обаче, дори сумата от десет милиона не са достатъчни, за да се почувстват богати.

Ето защо в тази книга, когато говорим за богатство, всъщност ще говорим за „финансова независимост“. Това е състоянието, при което всеки може да посреща всички свои разходи и желания, безпроблемно и без това да води след себе си до лишения или до промяна на начина му на живот.

Забогатяването започва с промяната на начина на мислене. Забогатяването започва в главата. Трябва да сте убедени и уверени, че можете да изкарвате пари. Тайната и магията винаги са едни и същи – начинът на мислене.

Спрете да си повтаряте, че да „забогатеете е извън вашия контрол“. Истината е, че това да изкарвате пари започва с промяната на вътрешните ви убеждения.

Поръчайте книгата, сега на специална цена от 13.99 лева плюс цена на доставката! Попълнете регистрационната форма, за да получите безценното четиво на адрес и с наложен платеж…

Теодор Минчев, е финансов анализатор и журналист с над 17 години опит в търговията на финансовите пазари. Опитът му включва позиции като – старши финансов анализатор в Инвестор.БГ, един от тримата основатели на финансовия сайт Profit.bg и мн. др.

Направи си регистрация сега.